Nieuwe collega bij Blixen: Janne Rinck

Wij hebben er nog eentje weten binnen te hengelen. Na Patrick stellen wij vandaag Janne aan je voor, onze kersverse nieuwe collega! Janne gaat ons versterken op het gebied van research voor strategische advisering.

Janne: “Momenteel volg ik de master Economic Psychology aan de Universiteit van Tilburg. Hiervoor heb ik een bachelor gedaan in de richting psychologie. De zakelijke kant spreekt mij erg aan, met name het vak Psychologie en Marketing. Naast mijn opleiding heb ik een bijbaantje als huiswerkbegeleider voor havo- en vwo-scholieren die moeite hebben met het vak economie.”

“Wat mij aanspreekt is dat Blixen zakelijke dienstverlening met de zorg weet te verbinden. Blixen zorgt voor het beste van twee werelden. Voor mij is dit een mooie kans om praktijkervaring op te doen. In mijn opleiding is stage lopen niet verplicht, maar ik wil leren hoe bepaalde werkzaamheden er in de praktijk aan toe gaan. Zo doe ik onderzoek voor het Spanjaardsgat Festival in Breda: hoe kunnen we het festival klaarstomen voor de toekomst? En voor Blixen’s eigen content marketing strategie: wat willen onze klanten leren en lezen over marketing en communicatie? Ik heb er zin in!”