Ons verhaal: non profit meets commercie

Blixen is een social marketing en communicatie bureau dat het beste uit twee werelden samenbrengt. De commerciële effectiviteit van profit bedrijven, en de aanstekelijke overtuigingskracht van sociale ondernemingen.

Wat is daar het voordeel van?
Dat we jouw doelgroep echt zien. Echt begrijpen. Echt raken.

We gaan verder dan de voor de hand liggende oplossing die vaak wordt gekozen. En meestal beter kan. We verdiepen ons in de klantreis van jouw doelgroep, bedenken een slimme strategie, en creëren content die jouw doelgroep overtuigt.

Bekijk onze projecten

Voor profit en non-profit

Wij hebben zowel profit als non-profit klanten. Onze grote kracht is de diepgaande kennis van beide werelden.

Wij kunnen een commercieel bedrijf helpen om zich als een non-profit te ‘gedragen’. En andersom. Die kruisbestuiving levert de beste strategieën en campagnes op.

Toongevend marketing bureau voor zorg en healthcare:

Vernuftige oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen


De helft van de tijd werken wij voor klanten die sociale impact willen maken. Voor deze non-profits hebben wij ons gespecialiseerd in ‘social marketing’.

Als social marketing en communicatie bureau passen we commerciële concepten en technieken toe om positieve maatschappelijke of sociale veranderingen te realiseren. Vaak gaat het om oplossingen die nog niet gangbaar zijn in de wereld van zorg, overheid en andere sociale impact organisaties, maar zich reeds in andere sectoren hebben bewezen.

Meer weten?

Adres

Ginnekenweg 116, 4818 JJ Breda
Toon locatie op kaart

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur

Contact

De online werkzaamheden van Blixen worden voortgezet door SiteSupport.com.

SiteSupport.com
Haven 4, 4811 WK Breda
076 – 520 28 54

Meer informatie