Blixen hoofdsponsor Spanjaardsgat festival

Van 16 t/m 27 mei vindt voor de zestiende keer het Spanjaardsgat festival plaats op de prachtigste plek in hartje Breda. Blixen is net als voorgaande jaren een van de hoofdsponsoren en verzorgt de communicatie rondom het evenement.

Het Spanjaardsgat festival belooft dit jaar groots en meeslepend te worden. Twaalf dagen lang vinden er verrassend veelzijdige concerten plaats op een ponton in de haven van Breda, met gratis optredens van pop tot klassiek. Hoogtepunten die je ongetwijfeld niet wilt missen zijn de Queen Tribute en Salsa in de Haven.

Race tegen de klok
Ieder jaar is het weer spannend of het festival door kan gaan, omdat het drijft op de hulp van vrijwilligers en sponsoren. En dit jaar was geen uitzondering! Een maand geleden was de financiering pas helemaal rond. Je kan je voorstellen dat dit enorme druk en spanning met zich meebrengt om alles op tijd klaar te krijgen.

Event nog relevanter maken
Om het evenement nog relevanter te maken voor Breda en omstreken heeft Blixen een marketingonderzoek gedaan onder festivalbezoekers. Met behulp van deze inzichten verzorgen wij de communicatie rondom het festival. Zo hebben wij de website voor het Spanjaardsgat festival ontwikkeld, een social media campagne opgezet, abri posters gecreëerd en flyers vormgegeven.