Nieuwe collega bij Blixen: Joep van der Vooren

Dolblij zijn we met Joep, onze nieuwe stagiair. Want de zomervakantie is voorbij en het werk stroomt weer binnen. Maak je borst maar nat, Joep!

Gelukkig heeft Joep er zin in: “Ik ben derdejaars student Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Breda. In het tweede jaar van mijn studie is er aandacht geschonken aan online marketing, wat direct mijn aandacht greep. Aangezien iedereen tegenwoordig ‘in de cloud’ leeft, leek dit voor mij het perfecte moment om hier meer over te leren.”

“Bij de stagekeuze viel mijn oog al snel op Blixen, gezien de expertise en ervaring die zij hebben op het gebied van online marketing. Tijdens de sollicitatiegesprekken hing er een fijne, gezellige sfeer, terwijl er pragmatisch en professioneel wordt gewerkt.”

“Ik ga mij het komende half jaar bezighouden met het creëren en distribueren van online content voor Brandsport Adventure & Teambuilding. Daarnaast doe ik onderzoek voor Blixen’s nieuwe content marketing propositie ‘Gezonde Communicatie’. Ik hoop in de komende maanden veel te leren en natuurlijk ook een hoop plezier te hebben!”