Online zichtbaarheid vergroten

Hoe kunnen we online beter zichtbaar worden? Een veelgehoorde vraag van onze klanten. In een tijd waarin alles draait om imago, likes en views is een sterke online aanwezigheid onmisbaar. Maar hoe bereik je dat?

Voor Brandsport hebben we dit probleem getackeld

Brandsport, een bedrijf dat outdoor activiteiten in de Ardennen organiseert, moet het van boekingen hebben en wil dit jaar de omzet verhogen. Om het aantal boekingen te kunnen vergroten, is het belangrijk online vindbaar te zijn, de doelgroep te raken (engagement), en mensen te verleiden om een aanvraag te doen op de website (conversie).

Content marketing als strategie

In overleg met Brandsport besloten we te kiezen voor een content marketing strategie. Content marketing houdt in dat een bedrijf relevante informatie deelt waarmee de klant écht geholpen is. In het geval van Brandsport via de website, SEO, e-mailings, Facebook, Adwords en blogs. Dit is een effectieve manier om online meer zichtbaarheid te verkrijgen en tegelijk een duurzame relatie met de klant op te bouwen.

Relevant voor de klant

Blixen geeft hier inhoud aan door afgestemd op de klantreis te communiceren. Brandsport is populair bij groepen vrienden en families, die samen een leuk en gezellig dagje/weekendje weg willen. Voor Brandsport maken we content die spontaan het ‘ja, dat wil ik ook!’ gevoel oproept. Door te appelleren aan de prachtige natuur in de Ardennen en de fun die je er dankzij Brandsport beleeft.

Deze strategie geeft het aantal boekingen een flinke impuls!

Heb je zelf een case die hierop lijkt?

Marja geeft je gratis tips! Je zult het niet geloven, maar wij vertellen graag over ons werk.

Contact

De online werkzaamheden van Blixen worden voortgezet door SiteSupport.com.

SiteSupport.com
Haven 4, 4811 WK Breda
076 – 520 28 54

Meer informatie