Ontwikkeling innovatief e-health platform

Baas over je eigen gezondheid

In een markt waarin producten en concurrenten als paddestoelen uit de grond schieten tóch het verschil maken. Hoe doe je dat? Startup bedrijf Selfcare vroeg ons om hun nieuwe applicatie te ontwikkelen. En te helpen verkopen. Ga er maar aan staan.

Gezondheid verandert ingrijpend

Met om je pols een slim horloge of andere wearable zelf actief je gezondheid monitoren en verbeteren. De manier waarop we omgaan met onze gezondheid is ingrijpend aan het veranderen. We willen fitter zijn, veerkrachtiger. En hebben dat steeds meer zelf in de hand.

Je eigen data en meetgegevens

Selfcare ontwikkelde een uitermate slim platform waar je zelf al je informatie verzamelt en beheert. Jouw gegevens worden op een totaal veilige én onafhankelijke manier opgeslagen.

Langer gezond en vitaal leven

Selfcare stimuleert jouw lichaamsbeweging. Door met anderen te wedijveren en elkaars resultaten te vergelijken, word je op een uitdagende manier gemotiveerd. Aan de hand van vrolijke illustraties kun je direct zien welke vooruitgang je boekt. En hoeveel je precies beweegt wordt zichtbaar gemaakt in de omgeving van een jungle, futuristische stad of maanlandschap.

Overtuigend en stimulerend

Blixen maakte alle dashboards, de websites en marketinginstrumenten om consumenten, zorgprofessionals en bedrijven te overtuigen. Samen met Selfcare bedachten we de visuele oplossingen om mensen te stimuleren hun beweegdoelen te halen.

De komende jaren zal blijken of alle dromen, ideeën en middelen doel gaan treffen. Spannend en vanwege het verkennen van nieuwe markten bijzonder leuk!

Heb je zelf een case die hierop lijkt?

Marja geeft je gratis tips! Je zult het niet geloven, maar wij vertellen graag over ons werk.

Contact

De online werkzaamheden van Blixen worden voortgezet door SiteSupport.com.

SiteSupport.com
Haven 4, 4811 WK Breda
076 – 520 28 54

Meer informatie