Samenwerking in de eerstelijn ook online faciliteren

PeriScaldes is een eerstelijns zorgorganisatie rond de Scheldes in Zeeland. De organisatie is ontstaan uit een fusie van de voormalige Ketenzorg Walcheren, Zorggroep de Bevelanden en Zorggroep Schouwen-Duiveland. Toen die succesvol afgerond was, werd het tijd voor een grondige update van de website. Ook de huisarts wordt namelijk graag ontzorgd.

Open de website

Over PeriScaldes

PeriScaldes ondersteunt en bevordert de organisatie van chronische zorg voor 73 Zeeuwse huisartsenpraktijken. De nadruk ligt op de chronische zorg voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, astma, COPD en ouderenzorg. Aan de backoffice en de organisatie van de praktijken worden vandaag de dag steeds grote eisen gesteld. Denk aan de financiering, de inhoud van de zorgprogramma’s, professionalisering, kwaliteitsbewustzijn en bewaking.

Maar ook de efficiënte inzet van medewerkers (met name POH-ers) noopt tot steeds verdere bundeling van krachten. En uiteraard dienen karakter en uitstraling van elke zelfstandige huisartsen(praktijk) daarbij behouden te blijven. In samenwerking met koepelzeeland.nl werd eerst het scholingsprogramma gestroomlijnd. Daarna nam Blixen de website voor haar rekening en werden uiterlijk en functionaliteiten grondig aangepast en gereed gemaakt voor de komende jaren.

Heb je zelf een case die hierop lijkt?

Marja geeft je gratis tips! Je zult het niet geloven, maar wij vertellen graag over ons werk.

Contact

De online werkzaamheden van Blixen worden voortgezet door SiteSupport.com.

SiteSupport.com
Haven 4, 4811 WK Breda
076 – 520 28 54

Meer informatie