Online zichtbaarheid vergroten

Hoe zorgen wij ervoor dat wij online beter zichtbaar zijn? Een veelgehoord probleem van onze klanten. In een tijd waarin alles draait om branding, posts, likes en views is een sterke online aanwezigheid onmisbaar. Maar hoe bereik je dat?

Voor één van onze klanten hebben wij dit probleem recent getackeld.

Brandsport, een bedrijf dat outdoor activiteiten in de Ardennen organiseert, wilde hun online aanwezigheid meer vergroten. Door online meer actief en vooral ook vindbaar te zijn kan het bedrijf meer boekingen binnenhalen. Dit is cruciaal voor het voortbestaan van het bedrijf. Zeker voor een bedrijf als Brandsport dat zijn brood verdient met boekingen. Bij Blixen begrijpen wij dat als geen ander!

Content marketing als strategie

In samenspraak met Brandsport besloten wij om voor een content marketing strategie te kiezen. Content marketing is een goede manier om een online meer zichtbaarheid te krijgen en tegelijkertijd om een duurzame relatie op te bouwen met de klant.

Waardevolle content voor de klant

Content marketing houdt in dat er content gecreërd en gedeeld wordt die relevant is voor de klant. Dit resulteerde uiteindelijk in een aantal blogs, mailings en social media posts die wij voor Brandsport maakten. Met behulp van deze strategie is Brandsport online meer zichtbaar geworden, bouwt zij op de lange termijn een duurzame relatie op met de klant en niet geheel onbelangrijk heeft het een impuls gegeven aan de hoeveelheid boekingen.

Heb je zelf een case die hierop lijkt?

Mehdi geeft je gratis tips! Je zult het niet geloven, maar wij vertellen graag over ons werk.

Bel of mail Mehdi
  076 – 766 0 667
  mehdi@blixen.nl